18 mai 2024
Fapt diversRomânia SurprinzătoareCandidat la obținerea permisului de conducere, prins drogat la examen

Candidat la obținerea permisului de conducere, prins drogat la examen

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, aflat în procesul de susținere a examenului pentru obținerea permisului de conducere în Timișoara, a sfârșit cu un dosar penal după ce a fost oprit în trafic de către polițiștii Biroului Rutier Timișoara și s-a constatat că se afla sub influența substanțelor psihoactive.

”Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control, pe o stradă din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, în calitate de candidat în vederea obținerii permisului de conducere pentru categoria B. În urma testării acestuia cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, a anunțat, miercuri, Biroul de presă al Poliției Timiș.

Bărbatul a fost escortat la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma incidentului, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, conform informațiilor furnizate de sursa poliției. Acest incident subliniază importanța respectării regulilor de către toți participanții la trafic și consecințele legale ale încălcării acestora.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri