De la începutul acestei săptămâni  (luni) autoritățile au anunțat cetățenii că trebuie să poarte două măști chirurgicale suprapuse, de fiecare dată când merg în magazine,  folosesc transportul public în comun sau merg în spitale. Decizia a fost luată cu scopul de a beneficia de o protecţie mai mare ”, potrivit anunțului făcut de ministrul sănătății, Jan Blatny al Republicii Cehe, nota Agerpres pe 20 feb. a.c. Asta se întâmpla după ce tocmai demonstrasem în numărul de miercuri săptămâna trecută a cotidianului nostru că laureați ai premiului Nobel au fost premiați tocmai pentru că au arătat legătura dintre cancer și insuficienta oxigenare a celulelor. Mai multe experimente medicale au demonstrat în mod practic ineficiența măștilor în protecția privind transmiterea virusului. De altfel, OMS, ,,templul adevărului absolut în materie de pandemie” , spunea la începutul pandemiei că masca o poartă doar bolnavii. Politica, însă, schimbă datele problemei. Pretextul îmbolnăvirii cu ,,virusul ucigaș”  devine justificarea perfectă pentru îngenuncherea națiunilor. Crimele dispuse în numele siguranței sanitare vor trebui odată judecate. Prof. univ. dr. Gheorghe Andrei Dan,  șeful  Secției clinice de cardiologie și al Clinicii Medicale Colentina, declara pentru Spotmedia: „Am avut nenumărate cazuri de pacienți care s-au prăpădit pentru că nu au avut tratament și supraveghere. Am pacienți care sunt la limită. Sunt pacienți care au ieșit din perioada Covid și aveau nevoie de îngrijire, dar nu au mai fost primiți în spitale nonCovid. Nu se întâmplă doar la noi. Dar la noi domină tăcerea.”

Acum, după un an de la declanșarea pandemiei, cu un ochi limpede se pot face unele analize.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, declara într-o conferință de presă preluată de CNN și difuzată pe 04 martie 2020 că „în timp ce mulți oameni, la nivel mondial, au dobândit imunitate la tulpinile de gripă sezonieră, COVID-19 este un nou virus la care nimeni nu are imunitate….. Asta înseamnă că mai multe persoane sunt susceptibile la infecții, iar unele vor suferi de complicații severe. La nivel global, aproximativ 3,4% din cazurile de COVID-19 raportate s-au soldat cu deces. Prin comparație, gripa sezonieră, în general, ucide mult mai puțin de 1% din cei infectați.” Dezinformarea este evidentă întrucât comunicatorul nu a vorbit despre o estimare/predicție, ci despre certitudini. Or, ultimile studii arată că există o imunitate pentru cei care au fost infectați de cca.6- 9 luni de la data contactării virusului, dar și o imunitate natural preexistentă covârșitoare. Scuza că fiind la începutul pandemiei OMS nu cunoștea toate datele nu se susține din mai multe considerente:

a) Dacă nu știa nu trebuia să creeze panică furnizând date neverificate.

b) Dacă nu știa atunci nu putea face o analiză comparativă cu gripa sezonieră pe statistici anuale, pentru că nu trecuse timpul necesar pentru astfel de comparații.

Ne permitem să cităm din declarația cancelarul german, Angela Merkel, în contextul celui de-al 51-lea Forum Economic Mondial de la Davos de la sfârșitul lunii ianuarie 2021: ,,100 de milioane de oameni au contractat virusul, peste două milioane au murit și cu siguranță există un număr foarte mare de cazuri neraportate …”  Mergând pe cifrele avansate de dna. Merkel, 2 milioane reprezintă 2% din 100 de milioane și nu 3,5%. Ce știm acum cu siguranță e că nici  numărul de 2 milioane nu e real întrucât toți cei care au decedat  de boli terminale, infectați ori suspecți  covid au fost declarați morți de… COVID. În ceea ce privește faptul că există ,,…. un număr foarte mare de cazuri neraportate…” nu putem decât să fim de accord, vorbim de imunitate natural, asimptomatici, ori imunitate dobândită.

Din experiența personală am constatat un lucru pe care îl puteți face și dvs. analizând cazurile de infectare cunoscute versus cele raportate la DSP. După analiza proprie a cazurilor celor apropiați/cunoscuți,  80% din cei infectați nu au raportat la DSP contaminarea.  Unii care nu-i știm și nici ei nu se știu, asimptomaticii, ar reprezenta 10% și pot fi depistați ulterior dacă își fac teste de imunitate ….dacă. Deci procentul de 2% e serios zdruncinat.

Nici acum nu s-a lămurit rolul izoletetor, rațiunea internărilor forțate a celor suspecți covid, dar neinfectați, în saloane cu cei deja confirmați. A interdicției (conform  Ordinul  MS. nr. 436/2020 din 13 martie 2020) efectuării atopsierilor în condițiile când, o mască e suficientă, conform autorităților, să blocheze virusul. Iar morții, după o experiență milenară, unanim acceptată, știm că … nu respiră, nu scuipă și nu mușcă în condițiile autopsierii. Și, nu în ultimul rând, care e boala pe care o dezvoltă COVID-19? Promovarea de fake-uri a devenit politică globală iar rezultatele manipulării se văd.

Oamenii pot purta 2 măști, trei ori patru dacă li se cere, fără să se revolte. Din populaţia Terrei, 5% suferă de ipohondrie, arată statisticile. Specialiştii estimează însă că numărul real este mult mai mare: 1 din 10 oameni s-ar confrunta pe parcursul vieţii cel puţin o dată cu această suferinţă, asta în condițiile când nu există o amplificare a pericolului așa cum este acum. Pe fondul dezinformării, din farmacii au fost etrase medicamentele ce puteau stimula imunitatea și preveni infectarea. La finele lunii ianuarie a.c., dr. Adina Alberts declara într-un interviu pentru OficialMedia.com: În 2012, Pfizer a fost de acord să plătească o amendă de 60,2 milioane de dolari pentru a închide o anchetă a guvernului SUA cu privire la utilizarea de către producătorul de medicamente a plăților ilegale pentru a câștiga afaceri în străinătate, au declarat oficialii guvernamentali americani. Era vorba, mai pe românește, de sume uriașe remise oficialilor din Rusia, Bulgaria, Croația, Kazahstan, Serbia, Republica Cehă, China și Italia, multe dintre acestea fiind considerate «mite» pentru a asigura contracte mari de vânzare pentru medicamentele produse de gigantul american…. A fost sistat accesul la (și sistematic discreditat) orice medicament care s-a dovedit ca ar avea beneficii în lupta împotriva COVID-19. Aceste substanțe au fost scoase din farmacii, medicii sunt amenintați cu dosare penale dacă le prescriu… ”  Și pentru toate trebuie să existe o plată.

Frauda COVID-19 s-a transformat în cea mai mare crimă împotriva umanității comisă vreodată. După oficialmedia.com ,,…se pregătește un al doilea tribunal de la Nürnberg, cu înființarea unei «acțiuni collective» sub egida a mii de avocați din întreaga lume, în spatele avocatului americano-german, Reiner Fuellmich, care dă în judecată responsabilii pentru frauda COVID-19, instrumentată de Forumul de la Davos…. Audierile a o sută de oameni de știință, medici, economiști, juriști de renume internațional, care au fost desfășurate de comisia de anchetă din Berlin asupra afacerii COVID-19 încă din 07/10/2020, au arătat cu o probabilitate apropiată de certitudine că scandalul COVID-19 nu a fost în niciun moment o problemă de sănătate. Era vorba mai degrabă de cimentarea puterii – nelegitimă, deoarece era obținută prin metode criminale – coruptei «găști Davos», prin transferul bogăției populațiilor către membrii clicii de la Davos, prin distrugerea, printre altele, a micilor întreprinzători și în special a întreprinderilor mijlocii…”

Jr. Adrian M. IonescuPUBLICITATE