In 2016, tilurile nationale la Super Moto se dau in Bacau. Sâmbata si duminica, circuitul “Speed Park” va gazdui ultima etapa de Super Moto a sezonului.

Organizata de Motorsport Race Management si aflata sub egida Federatiei Române de Motociclism, etapa de la Bacau este cea de-a patra a Campionatului National Individual Open al României la SuperMoto si anunta o lupta strânsa pentru configurarea podiumului final.

Favorit la titlu este sportivul maghiar Benjamin Onodi, liderul clasei Open, cu 140 de puncte. Tot in acest weekend, pe circuitul bacauan “Speed Park” se vor desfasura si finalele juniorilor la Super Moto 65 si Super Moto 85 si a juniorilor 2 si 3 din cadrul Campionatului National Individual Open al României la Viteza pe Circuit.

PUBLICITATE

“Se anunta un final de sezon palpitant si speram ca publicul bacauan sa guste din plin acest spectacol”, a declarat organizatorul Campionatului National de Super Moto, Bogdan Minciuna, care a adaugat: “Anul acesta, campionatul intern a beneficiat de prezenta unor sportivi din strainatate- Ungaria, Serbia, Turcia- lucru care a permis o crestere a nivelului competitional”.

Ziua de sâmbata este rezervata antrenamentelor libere si oficiale, pentru ca duminica sa aiba loc mansele de concurs, cu incepere de la ora 10.20.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ