Consiliul Judetean Bacau (CJ), prin Serviciul Public Judetean de Promovarea Turismului (SPJPTCA), alaturi de primariile oraselor Sl. Moldova, Tg. Ocna si Moinesti, a fost prezent la Târgul de turism organizat la Centrul de Afaceri.

Romil Botezatu, directorul SPJPPTCA, a prezentat modalitatile de dezvoltare a turismului, precum si cele doua proiecte ale CJ Bacau: „Promovarea judetului Bacau (ProBacTur) ca destinatie turistica: agrement, sanatate, cultura” si „Schi Parc Sl. Moldova – Pârtia de schi Nemira”, realizat prin asocierea CJ Bacau si Primaria Sl. Moldova. In carul unui parteneriat incheiat cu Primaria Moinesti, CJ Bacau va sprijini activitatile de popularizare si dezvoltare a turismului prin proiectul

„Promovarea potentialului turistic al municipiului Moinesti”, finantat din fonduri europene. Vor fi realizate brosuri, flyere, panouri de informare, harti turistice si vor fi identificate si marcate noi trasee montane si pentru mountaine bike, ATV-uri si maraton montan.

PUBLICITATE

„Ca o noutate, in perioada 19-22 mai 2016, pe traseele montane din statiunea Sl. Moldova se va desfasura a doua etapa a Campionatului National de Off-Road 2016, eveniment deosebit de atractiv si antrenant, la care suntem parteneri alaturi de Primaria Slanic-Moldova, ISU Bacau, RNP Romsilva si Hotel Venus”, a explicat Romil Botezatu. Competitia este organizata de Off-Road Club Vaslui, Club Off-Road Bacau „Dacii Liberi” si Enduro Club „Xriders”, sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv si Comisiei Nationale de Off-Road.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ