In acest weekend se desfasoara pe pista de karting Speed Park Bacau cea de-a VI-a etapa din Campionatul National de Karting Scolar, care se desfasoara sub egida Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, la care participa Palatele si Cluburile Copiilor din tara care au ca activitate kartingul.

Daca sâmbata dimineata s-au desfasurat antrenamentele libere pentru toate cele noua categorii de vârsta, dupa-amiaza vor avea loc antrenamentele cronometrate si prima mansa de concurs. Duminica dimineata, de la ora 9.00 la ora 10.00 va avea loc prezentarea pilotilor si a echipajelor, urmata de o mansa de antrenamente libere si mansa finala. S-au inscris la aceasta competitie 27 de echipaje care au in componenta 110 de piloti.

PUBLICITATE

„Dupa toate participarile copiilor, la final va exista si o clasa open pentru veterani in care vor participa parintii copiilor, mecanicii si profesorii care se vor intrece demonstartiv pentru toti spectatorii de la acest eveniment”, a declarat Sorin Savu, directorul Palatului Copiilor din Resita, profesor de karting si organizatorul acestei etape.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ