In cea de-a treia sesiune a Campionatului National de Inot disputata vineri, 25 martie, la Bazinul Olimpic din Bacau, inotatorii bacauani au resit sa obtina patru noi medalii, doua de aur si doua de bronz.

Daniel Martin de la SCM Bacau, pregatit de Iulian Matei, a stabilit un nou Record National la proba de 100 m spate tineret iar Marius Radu, de la CS Stiinta Municipal Bacau, antrenat de prof. Ovidiu Galeru, a doborat Recordul National la proba de 200 m liber, seniori, ambii devenind campioni nationali. Alte doua medalii au fost aduse Bacaului de Gabriela Dragomir, sportiva pregatita de prof. Ovidiu Galeru, care a ocupat pozitia a treia a clasamentului la 1500 m liber si la stafeta de 4 X 100 m combinat (2m A 2f).

In sesiunea a IV-a, derulata astazi, au loc calificarile si finalele probelor de 200 m spate masculin si feminin, 50 metri fluture masculin, 200 m bras masculin si feminin si stafeta 4 X 100m liber masculin si feminin.

PUBLICITATE

In ultima zi de concurs, de duminica, 27 martie, se vor disputa calificarile si finalele urmatoarelor probe: 50 m liber masculin si feminin, 200 m mixt masculin si feminin, 400 m liber masculuin si feminin precum si stafetele de 4 X 100 m mixt masculin si feminin. Calificarile au loc in programul de dimineata iar finale se desfasoara in fiecare zi de la ora 17.00.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ