In cea de-a doua sesiune (de joi, 24 martie) de la „nationalele” de inot care se desfasoara pâna duminica (27 martie) la Bazinul Olimpic din Bacau, sportivii bacauani au reusit noi evolutii remarcabile.

Cea mai importanta dintre ele este cea a lui Daniel Martin, de la S.C.M. Bacau, care a reusit un nou Record National la 200 m fluture categoria tineret (16 ani). Campion national a devenit si Marius Radu, legitimat la C.S. Stiinta Municipal Bacau, la 100 m liber seniori.

Medalie de argint si un titlu de vicecampiona nationala a reusit sportiva de la C.S. Stiinta Municipal Bacau, Gabriela Dragomir in proba de 1500 m liber, seniori. Junioara Ariana Dodita de la S.C.M. Bacau a cucerit doua medalii de bronz la probele de 50 m bras si 200 m fluture.

Sportivii care participa la Campionatul National de Inot 2016 se intrec astazi la urmatoarele probe: 4 X 100 m mixt combinat (2m A 2f), 200 m liber masculin si feminin, 50 m bras masculin si feminin, 100 m spate masculin si feminin, 800 m liber feminin si 1500 m liber masculin.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ