Privirile iubitorilor de dans sportiv de pe tot mapamondul sunt atintite in acest weekend spre Riga (Letonia) unde se desfasoara Campionatul Mondial de 10 dansuri Under 21.

La aceasta competitie participa cele mai bune perechi din toate tarile, iar Romania este reprezentata de perechile campioane si vicecampioane de 10 dansuri Under 21, respective Mihai Paraschiv-Diandra
Illes si Alexandru Munteanu-Anne Bezusenco.

In acelasi timp, la Bucuresti are loc Dance Fest WDSF International Open, o competitie organizata de C.D.S. Alessia Dance Bucuresti cu sprijinul Federatiei Romane de Dans Sportiv, sub egida
Federatiei Mondiale.

PUBLICITATE

Competitie ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta la care si-au anuntat prezenta aproape 600 de perechi de dansatori sportivi din tara si din strainatate.

Dance Fest WDSF International Open va fi gazduit de Centrul Sportiv Apollo de pe B-dul Energeticienilor Nr. 5, sector 3, Bucuresti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ