În perioada 18-21 aprilie a.c., la Centrul de Afaceri și Expozitii “Mircea Cancicov” din municipiul Bacău s-a desfășurat Campionatului de UNIFIGHT al Ministerului Afacerilor Interne, ediția 2016.

Competiția a adunat la start participanți din cadrul structurilor de poliție, jandarmerie, situații de urgență și poliție de frontieră. Concurenții s-au întrecut pe categorii de greutate, la stilurile de luptă light contact și full contact.

Prima zi a competiției a fost rezervată stilului de luptă light contact iar în cea de-a doua zi s-a desfășurat competiția full-contact.
Concurenții, fete și băieți, au intrat pe traseu și în ring pe categorii de greutate de la 60 kg la +100 de kilograme.

PUBLICITATE

Cele mai multe medalii au fost obținute de reprezentanții Jandarmeriei Române (28), urmații de sportivii din lotul Poliției Române (26).

[wonderplugin_gallery id=”505″]

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului s-au aflat de 9 ori reprezentanții Poliției Române, de 5 ori reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de 4 ori reprezentanți ai Poliției de Frontieră, urmați de un reprezentant al Jandarmeriei Române.

Campionatul a fost organizat de Centrul Cultural al M.A.I. și reprezintă o bază de selecție pentru viitoarele competiții internaționale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ