În perioada 18-22 aprilie a.c., 2016 la Centrul de Afaceri și Expozitii “Mircea Cancicov” din municipiul Bacău se va desfășura etapa finală a Campionatului de UNIFIGHT al Ministerului Afacerilor Interne.

Festivitatea de deschidere a întrecerii va avea loc marți, 19 aprilie, la ora 9.30, urmată de competția light-contact.

Campionatul de UNIFIGHT al Ministerului Afacerilor Interne a adunat la start peste 90 de participanți din cadrul structurilor de poliție, jandarmerie, situații de urgență și poliție de frontieră. Concurenții se vor întrece pe categorii de greutate, la stilurile de luptă light contact și full contact.

Unifight reprezintă un sistem sportiv care se caracterizează prin manifestarea complexă a tuturor calităților fizice ale practicanților acestui sport. Sistemul cuprinde două etape consecutive, bazate pe întrecerea fizică:
prima etapă, eliminatorie, constă în parcurgerea pistei cu obstacole și proba de tir
a doua etapă constă în lupta corp la corp pe ring, la un minut după parcurgerea primei probe. În confruntarea din ring se pot folosi orice fel de tehnici: judo, kickboxing, box, karate, etc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Mai curând ar face un concurs de bune maniere, de a sti sa poarte o discutie, sa li se facă doua- trei cursuri din materia: in slujba cetățeanului si nu invers. Iar pt unii din ei sa refacă cei sapte ani de acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ