De Ziua Copilului, gimnastele SCM Bacau au oferit o demonstratie de mare tinuta

In Bacau, 1 iunie nu a fost doar Ziua Copilului, ci si a gimnasticii. Ieri la prânz, Sala de Gimnastica a gazduit o demonstratie de mare tinuta, aplaudata la scena deschisa de copii, parinti si bunici. Protagoniste? 31de gimnaste de la SCM Bacau.

Inclusiv Diana Teodoru si Coleen Tataru, care vor reprezenta Bacaul la finalele Campionatului National de la Onesti. Evenimentul, organizat de colectivul sectiei de gimnastica a SCM Bacau, format din Cornel Agop, Vasilica Agop si Mihaela Bucur in colaborare cu Asociatia Judeteana de profil s-a dovedit un real succes. Participantele au primit diplome de merit, medalii si tricouri inscriptionate cu un slogan pe masura executiilor: “Campioanele viitorului”. Finalul demonstratiei a fost unul… dulce de tot, viitoarele campioane bucurându-se de doua torturi de sase kilograme.

DSC_4467

“Spre deosebire de anii precedenti, acum am vrut sa marcam Ziua Copilului intr-un mod aparte, printr-o demonstratie deschisa publicului. Vreau sa remarc sprijinul oferit de parinti, dar si bucuria pe care au simtit-o copiii cu prilejul acestui eveniment. Bacaul are copii frumosi si inteligenti.

Cel mai important este insa, ca ei sa fie si sanatosi. Ori, a face miscare inseamna sa fii sanatos, iar a face gimnastica inseamna sa-ti maresti considerabil capacitatea de concentrare”, a concluzionat coordonatorul sectiei de gimnastica a SCM Bacau si, totodata, presedintele AJG Bacau, Cornel Agop.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ