Lansata luni, 8 august, campania de sanatate organizata de Colegiul „Mihai Eminescu” in incinta scolii si in fata acesteia, incearca sa-i informeze pe bacauani despre efectele negative ale caldurii asupra organismului.

La aceasta campanie, derulata pâna pe 17 august, participa elevii de nivel postliceal ai colegiului, calificarea asistent medical generalist, care vor ajuta persoanele dornice sa-si monitorizeze tensiunea arteriala si chiar si glicemia, daca este nevoie.

In aceeasi perioada, conducerea Colegiului „Eminescu” ii asteapta si pe elevii absolventi de liceu sa se inscrie la nivelul postliceal, unde, pentru anul scolar viitor institutia de invatamânt bacauana are 56 de locuri bugetate si 60 de locuri cu taxa.

PUBLICITATE

Conditia principala pentru locurile bugetate este ca doritorii sa promoveze o testare pe notiuni de biologie conform tematicii afisate pe site-ul meb.ro, la nivel postliceal, subiectele bazându-se pe notiunile de anatomie de clasa a X-a si a XI-a. Nota minima va fi 5, iar repartizarea la „buget” va fi in ordinea notelor obtinute.

„Testul nu va fi unul foarte greu, dar, trebuie sa se vada dorinta celor care-l vor sustine. Noi suntem o scoala cu traditie in formarea asistentilor medicali si consideram ca munca ramâne la baza formarii viitorului asistent medical generalist”, ne-a declarat prof. Constantina Hulea, directoarea Colegiului „Mihai Eminescu”, precizând ca testarea va avea loc pe 19 august de la ora 9.00, examenul având o durata de doua ore.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ