“Zâmbeşte România” a promovat in Parcul Cancicov importanta sanatatii orale si a incurajat prevenirea bolilor cauzate de lipsa igienei orale in cadrul programului “Rabla pentru periuta ta”.

Incepând cu ora 10, la cortul Rabla special amenajat au inceput sa vina tot mai multi bacauani care au vrut sa-si schimbe periutele vechi cu altele noi. Dr. Geanina Costache, medic dentist, impreuna cu Silvia Jalea, organizator “Zâmbeste România” si echipa sa, le-au stat la dispozitie bacauanilor cu recomandari in ceea ce priveste igiena orala.

“Campania are rol educativ si vrem sa le oferim bacauanilor solutii complete la problemele legate de igiena orala. Lucram cu medici dentisti, iar bacauanii pot beneficia de consultatii gratuite in cabinetele partenere. Pentru informatii suplimentare, bacauanii pot accesa site-ul www.zambesteromania.ro”, declara Silvia Jalea, organizatorul evenimentului.

Bacauanii care au venit in parc cu vechile periute au primit altele la schimb si au beneficiat de cupoane de reducere pentru una dintre cele trei paste de dinti (Aquafresh Complete Care, Sensodyne Complete Protection, Parodontax Fluoride).

Cei interesati au primit informatii utile privind sanatatea orala si ingrijirea corecta a danturii de la dr. Geanina Costache, medic dentist. “Pentru igiena orala, este foarte important sa va periati dintii de doua ori pe zi si o data la sase luni sa veniti in cabinetul medicului dentist pentru un consult de specialitate. Suntem parteneri in astfel de campanii pentru ca trebuie sa-i constientizam pe bacauani cu privire la sanatatea dintilor.

Tocmai de aceea, oamenii trebuie sa stie ca trebuie sa schimbe periuta de dinti la fiecare trei luni si noi ii ajutam sa foloseasca pasta de dinti adecvata nevoilor personale”, spune dr. Geanina Costache, medic dentist. In apropierea cortului “Rabla”, copiii au avut parte de distractie alaturi de capitanul Aquafresh care le-a pregatit un concurs special pentru a primi insigne Ajutor de Capitan.

Alte articole