Angajati din cadrul Camerei de Comert si Industrie (CCI) Bacau au participat luna trecuta la schimburi de experienta si bune practici cu reprezentanti ai camerelor de comert din Italia, in cadrul Proiectului “Schema inovativa de adaptabilitate si specializare S.I.A.S.”.

Bacauanii s-au intâlnit cu reprezentanti ai Uniunii Camerelor de Comert a Regiunii Emilia-Romagna din Bologna, ai Uniunii Italiene a Camerelor de Comert din Roma si ai Uniunii Regionale a Camerelor de Comert din Regiunea Lazio, precum si cu delegatii Agentiei Speciale a Camerei de Comert pentru Internationalizare din Frosinone si ai camerelor de comert din Campobasso si Chieti.

Conform unui comunicat al CCI Bacau, in cadrul intâlnirilor s-au abordat teme legate de strategia de internationalizare a afacerilor, probleme de cooperare si networking, dezvoltarea de retele de afaceri ca factor cheie pentru competitivitate, probleme legate de transferul de know-how in domeniul afacerilor – formarea de experti locali care sa ofere informatii si asistenta firmelor pentru dezvoltarea afacerilor.

Angajatii CCI Bacau vor participa in luna septembrie la schimburi de experienta si bune practici cu reprezentanti ai asociatiilor de afaceri din Portugalia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ