Presedinta Federatiei Române de Natatie si Pentatlon Modern, Camelia Potec, insotita de noul secretar general al acestui for, Bogdan Duta, au sosit vineri in Bacau unde au facut o vizita la Bazinul Olimpic. Dupa o intâlnire cu antrenorii de natatie bacauani a avut loc si o intrevedere cu jurnalistii din presa locala la care au participat si reprezentanti ai autoritatilor locale.

„Ne bucuram de fiecare data când venim la Bacau pentru ca aici sunt conditii extraordinare de pregatire si de competitie. Am venit sa vedem daca toate lucrurile merg bine in pregatirea sportivilor”, a declarat Camelia Potec.

La aceasta intâlnire au fost avansate mai multe idei despre infiintarea unui centru de excelenta la Bacau, discutia fiind lansata de candidatul la functia de primar al Bacaului, Dragos Luchian, proiect despre care Camelia Potec a preferat sa fie rezervata spunând ca: „mai multe detalii vom avea peste doua saptamâni când ne vom reintâlni la Campionatul National de Inot”.

Au mai fost ridicate anumite probleme legate de concentratia de clor din bazinul bacauan si despre unele animozitati aparute in ultima perioada in presa legate de aceasta baza sportiva. Detalii in editia de luni a cotidianului Desteptarea.


PUBLICITATE