Angajatii firmei Branpis lucreaza la PT9/Foto: Ramona Ionescu

– caldura va fi furnizata si anul acesta la cererea asociatiilor de proprietari

Temperaturile scazute inregistrate in ultimele zile i-au facut pe unii bacauani sa scoata pilotele de la naftalina. Cu toate ca temperatura exterioara a coborât noaptea sub 10 grade Celsius, bacauanii racordati la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic nu si-au manifestat inca dorinta ca Thermoenergy Group SA Bacau sa furnizeze caldura.

„A fost intr-adevar rece, insa, asociatiile de proprietari nu au cerut inca sa le furnizam caldura. Noi incarcam retelele si suntem pregatiti in orice moment sa furnizam agent termic creselor, gradinitelor, scolilor sau liceelor din oras. Deocamdata, nu au existat solicitari in acest sens”, a declarat Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA Bacau

In momentul de fata se executa lucrari mai ample de modernizare a retelelor de termoficare la PT 9, PT 62 si PT 63. Reprezentantii Thermoenergy au primit asigurari de la constructori ca vor finaliza la timp lucrarile, iar agentul termic va ajunge la consumatori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

    • Vai nemultumitule. Dar cand iti vine plata trei milioane in luna octombrie mananci cancat ca vai ce mult e. Nu era atat de frig încât sa se dea drumul la caldura. Ganditi-va in pana mea oleaca..

      • Mie nu- mi vjne 3 milioane cum iti vine tie . am centrala proprie . stati si cersiti caldura de la termoenergy . eu zilele astea am avut caldura in casa , pe cand tu de exemplu tremurai de frig .

  1. Asa e in tara asta, fiecare face ce vrea, cand vrea. Daca LEGEA spune ca dai caldura daca ai 3 zile/nopti consecutive cu temperaturi sub 10 grade, de ce nu o respectati domnilor de la Thermoenergy? Asteptati sa ceara copii in scoli si gradinite caldura, sau asociatiile? Sunteti obligati sa dati caldura, cine nu doreste isi opreste caloriferele. Dar pe voi va doare la basca, invocati legea doar cand va e favorabila si atunci cu mare tam-tam. De fapt, tot ce faceti este la bunul dvs plac – investitii, modernizari, reparatii, furnizare de agent termic, de apa calda. Daca faceati acea mult laudata distributie pe orizontala, trei blocuri pe an, acum aveati mult mai multi clienti, dar nu va intereseaza. Va merg salariile, mai aplicati o insolventa si viata merge inainte. Poate se gandeste Primaria sa ia o decizie anul viitor, ori va desfiintati, ori va faceti treaba cum ar trebui – sunteti cea mai jalnica institutie ce deserviti populatia Bacaului.

  2. pai ei sunt pregatiti,au caldura pe teava asa reiese din declaratie dar daca ii da drumu sare lumea in sus ca e prea devreme si nu au bani de facturi ca e iarna lunga…..daca da drumul tarziu zice lumea ca ingheata de frig in case….cum sa faca?

LĂSAȚI UN MESAJ