Dupa Gradinitele 21 si 24, despre care cotidianul nostru a relatat, in editia de miercuri, ca ar avea inca probleme cu alimentarea de agent termic, ieri, aceasta situatie s-a extins si la Scoala „Ion Luca” (structura a Colegiului Tehnic „Dumitru Mangeron”), dar si la Colegiul Tehnic „Henri Coanda”.

In primul caz au fost descoperite probleme la reteaua de alimentare cu agent termic, iar mai multe echipe de interventie au fost dirijate la fata locului. „Astazi (n.r. miercuri) vom finaliza lucrarea respectiva, iar apoi putem relua furnizarea cu agent termic. In zona punctului termic care alimenteaza Scoala «Ion Luca» au fost identificate trei sparturi in conducte si se lucreaza la remedierea problemelor”, a declarat Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA.

De frig au suferit si elevii, respectiv, profesorii de la Colegiul Tehnic „Henri Coanda” din Bacau. „Echipele de interventie sunt la fata locului. Sunt promisiuni ca in cursul zilei de miercuri vom avea si noi caldura”, a declarat Costel Catalin Gargaun, directorul colegiului.

PUBLICITATE

Aici este vorba despre niste legaturi electrice la modulele termice, care au fost finalizate, se pare, in jurul prânzului, astfel ca s-a inceput incarcarea instalatiilor cu agent termic la caminul liceului, dar si la Corpul B, urmând ca in cursul zilei de azi (joi, 15 octombrie) sa finalizeze si corpul A.

„Probabil ca vorbim de niste firme care nu si-au facut treaba cum trebuie si la timp. La scoala noastra, «Ion Luca», acele lucrari au fost incepute inca din vara.”
prof. Ion Balcan, directorul Colegiului Tehnic „D. Mangeron”

Tot de la Thermoenergy ni s-a mai precizat ca la Gradinita 24
problema caldurii a fost rezolvata, insa la Gradinita 21, lucrarile de remediere sunt mai de durata.

Roxana Neagu, Ramona Ionescu


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Chiar nu este nimeni vinovat ?
    Inca o data se dovedeste valabila zicerea : Iarna nu-i ca vara !( chiar daca se simte de cu toamna !). Cat a fost vara de fierbinte (si de lunga ) , lucrarile au stagnat , au incurcat (si incurca inca) circulatia pietonala si auto, au creat disconfort cetatenilor de toate varstele din oras iar acum niste oameni nevinovati stau in frig !

  2. Copilul meu este in grupa mare la Gradinita 21. Mi-am luat concediu o saptamana pentru a-l tine acasa. Toti acesti nenorociti iresponsabili care dau vina unii pe altii m-au facut sa-mi fie scarba de ei. Draga redactie Desteptarea, va rog sa mai tineti legatura cu Thermoenergy Group SA. sau cu cine mai stiti ca are legatura cu finalizarea lucrarilor, pentru ca de luni sa fie caldura si pentru copiii nostri, deoarece pe noi parintii, nu ne ia nimeni in serios. Dirigintele de santier m-a asigurat ca vremea e in incalzire si nu ar trebui sa mai fie probleme cu frigul…poftim rapsunsul unui om, despre care imi vine greu sa cred ca e parinte. L-am invitat sa participe 10 minute la activitatile clasei, pentru a vedea cat e de ” bine si cald” acolo.
    In rest, no comment despre primar, primarie etc. (sunt degeaba ceea ce sunt). Este ceva de neconceput ca niste lucrari initiate in luna mai sa nu fie finalizate in luna octombrie, avand in vedere ca au avut o vara intreaga la mijloc, timp in care nu s-a lucrat absolut deloc.
    Va multumesc pentru articolul de miercuri, dar va asigur ca nu este suficient…va rog sa mai insistati!

LĂSAȚI UN MESAJ