Calin Popescu Tariceanu, presedintele fostului Partid Liberal Reformator, astazi copresedinte al Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE), si conservatorul Daniel Constantin, de asemenea copresedinte ALDE, au fost prezenti, joi dupa-amiaza, la Centrul de Afaceri si Expozitii.

Cei doi politicieni au organizat o dezbatere publica cu tema “România, a 7-a putere economica a Europei”, la care au fost invitati profesori universitari, oameni de afaceri, oficiali si specialisti in diverse domenii care au legatura cu dezvoltarea.

A urmat o intâlnire cu primarii, viceprimarii si presedintii organizatiilor locale ale ALDE din judetul Bacau. Vineri, 22 ianuarie, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin sunt asteptati la inaugurarea sediului Primariei Prajesti, dupa care vor participa la o intâlnire cu mediul de afaceri, gazduita de Centrul de Cultura si Arta “George Apostu”, si la sedinta BEJ, care va avea loc la sediul partidului. Ultima actiune prevazuta in programul liderilor ALDE este o intânire cu ziaristii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

 1. Misto tare! Nicio femeie, niciun tanar la masa! Am o stima aparte fata de dl. Tariceanu si m-as fi asteptat ca domnia sa sa fi inteles mai profund lumea asta stramba!

 2. Extrordinar domle CALIN???
  Romania a 7-a putere economica a Europei???!!!!!
  De unde dracu ai scos sintagma asta? ai visat ceva urat?sau te afli in alta parte??
  Romania este in coada Europei,,domle presedinte,cred ca trebuia sa mai faci un partid Liberal,
  Partidul Femeilor Libere,-cred ca ai venit la Bacau sa te insori???!!!!
  Laso dracului de politica ca NU te mai crede NIMENI,
  Si in plus se clatina tare scaunul de presedinte la Senat,@ caci ai pupat mana lui Ponta???

 3. Băsiștii notorii nu se dezmint nici de această dată. Dau cu fecale în tot ce văd si în tot ce prind.
  Nu sunt afiliat la nici un partid, nici măcar simpatizant, ptr că nici o grupare politică nu a fost interesata de nevoile romanilor. Băcauanii au suferit (parcă) mai mult din pricina politicienilor corupți, preocupați numai și numai de bunăstarea lor si a grupărilor lor mafiote. Vezi cazurile Gabriel Berca, V.Hrebenciuc, R.Stavarache. Acum vine pe ”turnantă” imaculatul Luchian. Ce diferență este între R.Stavarache și Luchian ? Amândoi vor veni la cerșit voturile băcăuanilor.
  Cu o mană de ”fan” ne duce unde vor ei, mafioții.
  Varianta reală a băcăuanilor ar fi Cr.Manolache , dar acesta nu ar avea sorti de izbandă ptr că nu are în spate o grupare politică mafiotă in spate.
  Așa că dragi băcăuani stați în continuare la TV, să vedeți cați copii mai face Cristi Borcea din parnae, sau sa va înjurați pe aici pe diferite sit-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ