Fundatia Interetnica pentru Cultura si Arta “Ion Ghelu Destelnica” în parteneriat cu Universitatea “George Bacovia” Bacau a organizat vineri, 8 iulie, de la ora 13.00, o dezbatere publica cu tema “Calendarul Evenimentelor Comunitare – Bacau 2017”, la care au participat reprezentantii unor Asociatii si O.N.G.-uri.

Evenimentul, care a avut loc in Sala Senatului Universitatii “George Bacovia” a debutat cu o prezentare a conceptului de “calendar al evenimentelor comunitare” sustinuta de initiatorul acestui proiect, Radu Bogdan Ghelu.

In aceasta prezentare s-au subliniat necesitatea si avantajele unui astfel de calendar. In cea de-a doua parte a intâlnirii, participantii au fost invitati sa contribuie cu sugestiile lor la schitarea unei propuneri de „calendar” al evenimentelor pentru 2017, ultima parte a intrevederii fiind rezervata discutiilor libere si concluziilor.

PUBLICITATE

Expunerea conceptului, exemplele de bune practici, precum si concluziile trase de participanti în cadrul sectiunii discutiilor libere vor fi consemnate de catre Fundatia Interetnica pentru Cultura si Arta “Ion Ghelu Destelnica” într-un document de pozitie ce va fi trimis pe email fiecarui participant.

Documentul de pozitie va fi corectat în functie de raspunsurile pe email ale participantilor, versiunea finala a acestuia impreuna cu schita de “calendar” urmând a fi trimise catre Consiliul Local Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

 1. In cadrul primariei trebuie constituita, Directia de Evenimente! Aici ar trebui intocmit acest calendar de evenimente pentru a putea acorda egalitate se sanse tuturor celor care se ocupa de proiecte cultural artistice!

 2. Pe cand ERADICAREA SARACIEI ROMANILOR va fi o prioritate ??? Asta mai lipsea: Directia de Evenimente !!! Tara arde si…fondurile sunt ravnite pentru…Evenimente Comunitare,ca ,deducem,lingaii au nevoie de posturi caldute!!!

  • Pai tocmai de aceea trebuie o planificare judiciasa, sa nu mai arunce cu banii aiurea in sugaratau! Sa stie toti locuitorii ce, unde si cat? Nu sa se inventeze megalomanii fantasmagorice!

   • Planificare judicioasa,investirea eficienta a banilor,actiuni organizate rational,transparenta cheltuielilor…prostii de adormit copiii!!! Ai sanse la papat bani in cadrul unei directii de evenimente??? Daca si 7 case si-a tras directia de protocol la Cotroceni,de ce n-ar avea si Primaria o Directie de Evenimente ???

 3. Ha, ha, ha!
  Ce calendar, ce organizare?
  La noi se face management din priviri!

  A trecut un an, s-au anulat si Bacova si ConectFest de bine organizati ce suntem.

LĂSAȚI UN MESAJ