O inregistrare realizata de Primaria Bacau arata cum cainii fara stapan care ar trebui sa fie prinsi de serviciul de ecarisaj isi gasesc adapost in apartamentele oamenilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  1. Locuiesc in Cornisa.Am ajuns sa trăim ca satrapii cu cainii la scara blocului datorită unor vecini de cartier. Nu este cu putința sa mai trăim așa! Primăria ecarisaj se joaca cu noi, cu nervii oamenilor si siguranța lor.Pol locală susține ca nu pot amenda aceste persoane dacă nu sunt probe.dar ei ce păzesc?! De ce pol nu urmărește aceste persoane?! Stau in birou in loc sa-si petreacă majoritatea timpului pe teren.Ce spun inspectorii de la mediu – urbanism din cadrul Pol . Locale? Susțin ca nu au cadru legal pentru aplicarea sanctiunilor. De ce tolerează asemenea persoane . Ho cu legea ăstora strâmba!Ho cu voi cei iresponsabili! Ho cuceri care aduna cainii.MANCATi-LE DE SUB COADA CACI SUNTEȚI NIȘTE COPROFAGI! HO,HO HO

  2. Dea,esti dusa rau. Oamenii de la ecarisaj isi fac treaba in fiecare zii, ca sa stii si tu. Oamenii nu sterilizeaza cainii ca sa nu se mai inmulteasca. Sunt atatia caini pe strazi pentru ca se inmultesc sau majoritatea pur si simplu se satura de ei si se debaraseaza de ei. In cazul asta e si normal sa fie multi. Nu iti mai da cu parerea aiurea,doar sa zici ca vorbesti, vorbesti prostii.

  3. Adevarul este unul singur!Tragedie a devin pentru copii si nu numai cu aceste haite.Nimic nu se face,doar vorbe,timpul trece si apar pe străzi,cartiere din ce in ce mai mulți.Cei care le duce mâncare,ascunde sa se pună in postura in care ar avea ei copii,dar nu au cum înțelege ca nu au

  4. Si mai suntem de 1 Decembrie toti mandrii ca suntem romani,intr-un sistem bonlav si corupt si care ne obisnuieste cu expresia “lasa ca merge si asa”…impreuna cu cei redusi mintal si analfabeti reusesc sa ne conduca de mai bn de 25 de ani cu promisiuni si cu “mita” un zaharel,un uleiut,o bericica,zaharel,etc. Suntem reprezentati doar de oameni suspecti su cu multe procese pe rol ca su cum in tara asta toti am fii doar din astea cu caziere patate.Am ajuns sa ne manance cainii la propriu doar din nepasarea unora.Eu nu vreau ca copilul meu sa creasca intr-un asa mediu bonlav din pacate.

LĂSAȚI UN MESAJ