În cadrul proiectului de voluntariat „Împreună pentru a dărui”, jandarmii de la Postul Staţiune Balneoclimaterică Tg. Ocna, alături de partenerii de proiect, au derulat o campanie umanitara în beneficiul copiilor proveniti din familii nevoiase din localitate.

Astfel, Mos Nicolae, ajutat de toti cei care s-au alaturat proiectului „Împreună pentru a dărui”, a adus bucuria specifică acestui moment şi speranţa de mai bine prin darurile oferite, in casa a peste 30 familii cu peste 100 de copii.

Acţiunea va continua până în preajma Crăciunului
.
La acest proiect, initiat de Colegiul Naţional „Costache Negri” Tg. Ocna, s-au alăturat pe lângă Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău – Postul de Jandarmi Tîrgu Ocna, Asociaţia Onestin din Oneşti, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tg. Ocna, Liceul Tehnologic Tg. Ocna, Grădiniţa Anna Maria Tg. Ocna şi site-ul www.tg.ocna.ro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ