Crucea Roșie Română, Filiala Bacău, a marcat pe data de 1 octombrie Ziua Internațională a Persoanelor în Vârstă.

“Ca in fiecare an, au fost invitate la sediul nostru persoanele în vârstă pe care le avem în evidență în cadrul Centrului de îngrijiri “Deschideți o ușă”.

Tot astazi, au fost distribuite obișnuitele pachete alimentare ce cuprind carne, zahăr, ulei, mălai, orez, conserve, dulceață, paste, dulciuri, etc.

Menționăm că în cadrul proiectului derulat alături de Consiliul Local Bacău, anul acesta avem 80 de persoane vârstnice pe care le susținem. Am dorit prin această acțiune să aducem puțină bucurie pentru bunicii și bunicile cu care viața nu a fost atât de generoasă. Le urăm La Mulți Ani și multă sănătate!” – se arata intr-un comunicat primit la redactie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ