11 decembrie 2023
ActualitateCadavrul unui bărbat a fost găsit în stare de descompunere la Gura...

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în stare de descompunere la Gura Văii

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gura Văii au fost sesizați despre faptul că, pe un teren extravilan situat în apropierea comunei Gura Văii, se află un cadavru uman. Autoritățile au intervenit imediat și au constatat că informațiile primite se confirmă, identificând un cadavru în stare avansată de descompunere,unupetrotus.ro.

Cadavrul a fost identificat drept al unui bărbat în vârstă de 55 de ani, originar din județul Neamț. Potrivit informațiilor preliminare, acesta ar fi părăsit domiciliul cu aproximativ 3 săptămâni în urmă, plecând în județul Bacău pentru a lucra în domeniul silvic.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, în scopul stabilirii cauzei exacte a decesului. Rezultatele autopsiei vor oferi indicii importante cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul.



Poliția a demarat o anchetă în acest caz și cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Autoritățile locale colaborează strâns cu polițiștii în vederea identificării și tragerii la răspundere a celor implicați în acest tragic incident.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri