13 aprilie 2024
ActualitateCa urmare a unei avarii pe conducta de aducțiune aparținând SC CRAB...

Ca urmare a unei avarii pe conducta de aducțiune aparținând SC CRAB SA în municipiul Onești se va furniza apă după un program prestabilit!

SC CRAB SA (Compania Regională de Apă Bacău) va sista furnizarea apei către municipiul Onești marți – 27 februarie 2024, începând cu ora 08.00, pentru remedierea unei avarii depistate pe conducta de aducțiune Valea Uzului, în orașul Târgu Ocna.

Prin urmare, marți și miercuri – 27 și 28 februarie 2024, RAJA SA este nevoită să furnizeze apă în municipiul Onești după un program prestabilit. Această situație se impune pentru a se putea asigura un minim necesar tuturor consumatorilor, dar și pentru realizarea unui nivel optim în rezervoarele de apă aferente Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur.

Programul de alimentare cu apă în municipiul Onești va fi următorul:Marți – 27 februarie 2024, în intervalul orar 18.00 – 20.00;

Miercuri – 28 februarie 2024, în intervalul orar 06.00 – 08.00.

În aceste intervale alimentarea cu apă se va face cu o presiune mai mică decât în mod normal ceea ce va conduce la lipsa totală a apei în anumite zone, în funcție de topografia rețelei și de consumul înregistrat.

Reluarea furnizării apei în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești este determinată de timpul de remediere a avariei și de perioada necesară pentru umplerea conductei de aducțiune de către SC CRAB SA. Echipele noastre vor face toate manevrele specifice imediat ce vor fi refăcute stocurile de apă din rezervoare.

RAJA SA recomandă utilizatorilor consumul cu moderație al apei în acest interval de timp și asigurarea unor rezerve care să asigure necesitățile pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vom reveni cu informații despre stadiul și evoluția lucrărilor, în situația în care vor surveni modificări.

 

Biroul de comunicare

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri