Asociaţia Pro Consumatori (APC) condamnă instalarea unor garduri metalice în incinta magazinelor Kaufland, menite să separe galeria comercială de hipermarket, pentru a separa accesul persoanelor cu certificat verde faţă de cei nevaccinaţi.

„Asociaţia Pro Consumatori (APC)[…], a luat act cu îngrijorare de instalarea unor garduri metalice în incinta magazinelor Kaufland, care nu este o măsură necesară în vederea combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2. Amplasarea unor garduri metalice de peste 2 metri înălţime pe culoarul interior de acces în vederea delimitării magazinelor Kaufland de alte magazine din incinta acestora, cum ar fi farmacii, cofetării, în care este de asemenea permis accesul consumatorilor nevaccinaţi, doar ca măsură de prevenţie în vederea combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2, este o măsură abuzivă şi ofensatoare la adresa consumatorilor.Această acţiune luată la nivelul conducerii executive a SC Kaufland România SCS le aminteşte românilor de vremurile demult apuse, cum ar fi Zidul Berlinului, în care oamenii erau separaţi pe criterii ideologice şi nu numai! O astfel de măsură nu se poate încadra în categoria celor de prevenire a combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2!

Asociaţia Pro Consumatori a sesizat conducerea executivă a SC Kaufland SCS, precum şi următoarele instituţii: Ambasada Germaniei în România, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării şi Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă. Români, boicotaţi magazinele Kaufland! Nu vă lăsaţi călcată în picioare demnitatea! Cumpăraţi de la micii producători locali şi de la magazinele care vă respectă drepturile constituţionale!” se arată în comunicatul APC. (BURSA)

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE