Constructorul variantei ocolitoare a municipiului Bacau, Eko Insaat, a inceput ieri ofensiva in teren, la doar câteva zile dupa ce a primit avansul de 15 la suta al lucrarii.

Reprezentantii firmei au publicat primele poze de la fata locului, respectiv din comuna Nicolae Balcescu.

„Am inceput indepartarea pamântului si a resturilor vegetale. Analizam in permanenta compozitia solului in laborator pentru a sti cu exactitate ce tratamente vom folosi”, a declarat Mehmet Ali Rende, inginerul sef adjunct al proiectului din Bacau.

In acelasi timp, societatea va incepe lucrul si in zona Magura. Acesta este unul dintre bratele centurii, care porneste de la Nicolae Balcescu si va avea iesire spre Magura.

Santierul a debutat relativ târziu, constructorul având la dispozitie timp sa lucreze pâna la prima ninsoare. Termenul final de executie a centurii este luna mai 2018.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  1. Au intrat buldozerele,dar e doar unul,tipic romanesc,nimic nou. În 2018 luna mai,probabil vor găsi în sol un schelet de pisica și probabil vor fi anchete mari cu surlete și trâmbițe și vor mai cere vreo câțiva ani termen de execuție în plus. Ha ha ha !!

LĂSAȚI UN MESAJ