Polițiștii au depistat și reținut doi tineri, bănuiți că ar fi pătruns în locuința unui bătrân și prin amenințare cu acte de violență i-ar fi solicitat acestuia bani

La data de 06 aprilie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 80 de ani, din comuna Buhoci, despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 05.30, două persoane de sex masculin, au pătruns fără drept locuința sa și prin ameninţări cu acte de violenţă i-au solicitat o sumă de bani.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și în urma investigațiilor efectuate au depistat doi tineri de 20 și 21 de ani, din aceeași comună, bănuiți de comiterea faptei.

Din cercetări a rezultat că în dimineața zilei de 6 aprilie a.c., un tânăr de 20 de ani, strănepotul persoanei vătămate, însoțit de un tânăr de 21 de ani, aflați în stare de ebrietate, au pătruns în camera bătrânului pe care l-au amenințat și i-au solicitat bani.

După ce au răvâșit bunurile din locuință, cei doi tineri au părăsit imobilul fără a sustrage bani sau alte obiecte.

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de tâlhărie calificată.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Sunt niste pramatii din Bijghir, unul din ei provenind dintr-o familie care doar cu furturi si violente se ocupa. L-au schingiuit pe bietul om, nu cum ati spus dvs evaziv. Ar trebui bagati la tentativa de omor. Oare cand politia din Buhoci ii va strange pe oameni de tipul asta, ca se stiu cine sunt in Bijghir? Ce mai asteapta , crime????

LĂSAȚI UN MESAJ