Consilierii locali se vor reuni in luni, 1 februarie. Este o noua sedinta extraordinara, desi ordinara pe luna ianuarie nu a avut inca loc. Urgenta sedintei de luni, care va incepe la ora 12 este aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli, programului de investitii si prognozei pe urmatorii trei ani.

Fata de propunerile initiale, bugetul a mai fost ajustat, motivat si de faptul ca de la bugetul central au venit putini bani. In continuare, autoritatile locale trebuie sa suporte din buzunarul nostru, al tuturor continuarea santierelor care au inceput cu bani europeni.

De finantari substantiale se vor bucura stadionul, sala polivalenta, spitalul municipal – toate proiecte abandonate in ultimii ani. Se vor mai da sume pentru câteva strazi si reabilitari de blocuri si niste studii de fezabilitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. is curios de unde vor scoate cei 10.000.000 de euro pe care I-au pierdut pt nerealizarea proiectelor cu finantare europeana.cine este vinovat pt acest dezastru?

LĂSAȚI UN MESAJ