2 martie 2024
Actualitate„Bucuriile iernii” activitate extrașcolară, Școala Gimnazială Letea Veche

„Bucuriile iernii” activitate extrașcolară, Școala Gimnazială Letea Veche

Seară de duminică,  10 decembrie 2023. Aspect de sărbătoare. Oare cine a făcut-o să devină o frumoasă amintire, în Piața Tricolorului, în orașul Bacău? Doar gerul blând și puțina zăpadă au adus spiritul sărbătorilor de iarnă?

Copiii îl așteaptă pe Moș Crăciun, îl caută în fiecare ungher, îi pregătesc căile misterioase, doar, doar va apărea. Și l-au chemat cum știu ei mai bine.

Sufletele candide ale elevilor de clasa întâi, ai Școlii Gimnaziale Letea Veche, au călătorit preț de câteva minute cu Trenulețul lui Moș Crăciun. Cu bujori în obraji și năsucurile înghețate s-au lăsat duși în tărâmul magic al Crăciunului. Apoi, glasurile lor au purtat colinde și cântece de iarnă în sufletele celor prezenți. Activitatea a fost pregătită cu pasiune de către doamna coordonator, prof. înv. primar Anghel Elena Marina, în cadrul Proiectului educativ „Bucuriile iernii”.Cu suflet de copil, doamna și părinții mogâldețelor au trăit emoțiile copilăriei lor. Și-au întipărit zâmbetul acela copilăresc, unic, larg, magic de bucurie pe fețele luminate,  fiind fascinați laolaltă de farmecul luminițelor ce da orașului Bacău un aer cald, de poveste.

Oamenii frumoși adunați în piață, părinți, copii, bunici, adolesceți,  au completat prin simpla lor prezență magia premergătoare a Sărbătorilor de Crăciun care anunță nașterea Pruncului Iisus și care este înconjurată an de an de bucurii.

prof. înv. primar Anghel Elena Marina

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri