Peste 260 de absolventi din 13 clase de a XII-a au spus adio anilor de liceu petrecuti la Colegiul „Grigore Antipa”.

Astazi, a fost pentru ei, dar si pentru cadrele didactice care ii pregatesc, alaturi de profesorii din conducere, o adevarata sarbatoare.

Dupa ce au defilat prin centrul orasului, cu incepere de la ora 11.00, pentru ca apoi, peste o ora, in sala Teatrului de Vara „Radu Beligan” au organizat si cursul festiv, o ocazie si pentru promovarea acestei unitati de invatamânt.

PUBLICITATE

„Colegiul nostru isi propune sa transforme institutia intr-o scoala competitiva, recunoscuta in comunitatea locala, care sa ofere elevilor un mediu favorabil dezvoltarii intelectuale, profesionale, moral – civice si sa asigure insertia cu succes, ulterior, pe piata muncii”, a declarat prof. Constantin Ciofu, directorul colegiului.

Pentru anul scolar viitor, Colegiul „Gr.Antipa” are in oferta educationala trei clase la profilul resurse naturale si protectia mediului, cinci la profilul servicii si o clasa la profilul tehnic, pentru studiile liceale.

De asemenea, pe ruta scolii profesionale (clasa a IX-a) sunt alte clase pe calificarile brutar – patiser (28 locuri), cofetar – patiser (28 de locuri) si comerciant vânzator (28 de locuri).

Sefa promotiei 2015 a Colegiului „Gr.Antipa” este Paula Goras – din clasa a XII-a E, filiera tehnologica, profil Resurse naturale si protectia mediului, domeniul Industrie alimentara, calificarea tehnician analize produse alimentare, care a finalizat anii de liceu cu cea mai mare medie generala. „E si bucurie, si emotie in acelasi timp. Sunt mândra. Probabil ca va urma si o facultate, de profil, cel mai probabil la Iasi”, ne-a declarat ea.

[wonderplugin_gallery id=”254″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ