Turneul de tradiție Cupa DJTS-SCM Bacău se dispută în weekendul 25-26 august la terenurile de tenis din Baza Sportivă SCM. Sâmbătă sunt programate meciurile pentru categoriile 10, 12, 14 și 16 ani, atât pentru băieți, cât și pentru fete, iar duminică se vor juca partidele din cadrul turneului Tenis 10 pe cele trei nivele, roșu, portocaliu și verde. În total, la acest eveniment vor participa aproximativ 100 de sportivi de la mai multe cluburi din țară, 70 fiind înscriși deja la Cupa DJTS-SCM Bacău la care se vor adăuga sportivii care vor primi wildcard, restul participând la Tenis 10.

„Este un concurs pentru obținerea de puncte în clasamentul intern și de verificare a sportivilor la final de sezon. Peste o lună și ceva vom intra la joc în sală. Menționăm că majoritatea sportivilor noștri participanți la acest turneu au trecut la o categorie superioară, din acest punct de vedere acest eveniment fiind perfect pentru că vom vedea ce carențe avem și la ce trebuie să mai lucrăm”, a declarat prof. Mihai Ciuntea, coordonatorul secției de tenis din cadrul SCM Bacău.

Meciurile se vor juca de la ora 9.00, iar premiile, constând în medalii, cupe și diplome, vor fi oferite de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bacău.