Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat organizează în fiecare an Săptămâna Naţională a Voluntariatului, eveniment în care organizaţiile ce desfăşoară activităţi cu voluntarii pot să se înscrie cu diferite tipuri de activităţi. În acest an, sloganul lansat pentru acţiunile de voluntariat ce se desfăsoară în perioada 9-15 mai este: „Orice zi e bună pentru a fi voluntar!”.

În acest context, Agenţia Naţională Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bacău, a organizat un eveniment de promovare a alternativelor sănătoase la consumul de droguri.

Ziua de marţi – 10 mai 2016 – din cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului a fost dedicată luptei antidrog. Evenimentul propus băcăuanilor de CPECA Bacău în acest an, a presupus realizarea unui lanţ uman cu ajutorul voluntarilor şi a trecătorilor prin care s-a transmis mesajul „Bucură-te LIBER de fiecare zi din viaţa TA!”.

PUBLICITATE

Evenimentul a fost sprijinit de Grafit Invest Bacău (a realizat cele 150 de stikere cu mesajul transmis de voluntarii antidrog) şi Instituţia Prefectului – judeţul Bacău.

Alături de voluntarii antidrog, au susţinut mesajul „Bucură-te LIBER de fiecare zi din viaţa TA!” şi voluntari ai Fundaţiei de Sprijin Comunitar şi Organizaţiei Cercetaşii României – filiala Bacău. Totodată, au participat la eveniment şi partenerii din cadrul Centrului pentru Sănătate „OXIGEN”, Asociaţiei Prevenirea Adicţiei şi Comportamentului Adictiv Bacău şi tineri de la Centrul ProFamilia, al DGASPC Bacău.

La activităţi au luat parte 86 voluntari din care, 26 voluntari antidrog şi peste 200 de băcăuani.

Centrul de Prevenire, Evaluare
şi Consiliere Antidrog Bacău

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ