Două dintre hit-urile acestei veri au nişte accente macho de toată frumuseţea. Pe primul loc e Tudor Chirilă cu noul său succes “Perfect fără tine”, în care o beşteleşte pe iubita lui în fel şi chip, aruncându-i şi un “ieşi naibii din casă!”. Apoi se declară fericit că a scăpat din “închisoare” (de închisoarea iubirii e vorba, desigur), unde nu voia să fie premiant, alegând varianta “mai bine corigent în drum spre mare”, iar concluzia e că se simte perfect fără sâcâitoarea prezenţă a femeii, având, în sfârşit, timp şi pentru el.

Iar Connect-R o umple de “drăgălăşenii” pe iubită, gen “Mai dă-te-n dragostea mea”. Care sună mai curând a înjurătură, şi are o notă de vulgaritate, chiar dacă eu înţeleg de glumă, percep jocurile de cuvinte, mesajele ironice, sprinţare, haioase, jucăuşe. Când sunt reuşite, însă, spirituale, aşa cum e cazul textelor celor din trupa “Taxi”.

Lui Tudor Chirilă nu-i lipseşte spiritul, asta e clar, dar orgoliul masculin şi cinismul dau în clocot în nonconformistul personaj. În fine, chestie de gusturi, în ultimă instanţă. Oricum, eu m-am convins încă o dată de faptul că lucrurile prea tâmpite pentru a fi spuse, ajung să fie cântate. Un exemplu grăitor e textuleţul ăsta: “Noi doi ştim prea bine că iubirea de foame nu ţine/ Dar să ştii că mi-e sete de tine/ Bună rea, eşti a mea… Tra la, la, şi tot aşa, nu mai continui pentru că „mi-e rău la cap, mă doare mintea” de atâtea stupizenii auzite.

Noroc că, zilele trecute, am dat peste o zicere deşteaptă a lui Bruce Willis, un actor bun şi o persoană cât se poate de simpatică, aşa că mi-a mai venit apa la moară. Nici nu se putea altminteri, din moment ce Willis vorbeşte despre femei în cel mai sensibil mod posibil. Şi nu cred că este doar un exerciţiu gratuit de cavalerism, făcut să câştige inimile adoratoarelor sale, destul de numeroase, oricum. Părerea mea este că-şi exprimă doar nişte convingeri nutrite de o îndelungată experienţă. Pentru că, în materie de cunoaştere a specificului feminin, el e un veritabil as. Prima lui familie numără patru femei, iar a doua, din refăcuta sa viaţă, este tot preponderent feminină.

Ca să nu mai spunem că Demi Moore, cu toate năbădăile ei, cu temperamentul tumultos şi extravaganţele sale, face cât un batalion de femei. Ei bine, Bruce Willis nu se dă în lături de a recunoaşte cinstit că „venerează femeile, şi că se simte bine, în siguranţă în compania lor”. Mai mult (chiar foarte mult), el declară că „femeile ar trebui să conducă absolut totul, să fie preşedinţii fiecărui stat din lume”. Asta în timp ce despre bărbaţi zice că nici pomeneală să poată concura cu femeile, fiindcă „ei doar aleargă prin viaţă şi strică totul”.
Păi cum să nu adori un bărbat care se simte perfect cu femeile şi le recunoaşte, într-o aşa măsură, calităţile!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Fără doar şi poate, femeile sunt fiinţe deosebite.Rar întâlneşti bărbaţi să recunoască aşa ceva.
    Să fie liniştiţi, că are cine le veghea somnul!

LĂSAȚI UN MESAJ