Victoria de acasă, cu Daco-Getica, a reaprins speranțele de salvare ale Aerostarului. „Acum avem 60 la sută șanse de a evita retrogradarea. Sper ca procentul să crească după următoarele jocuri pe care le vom disputa contra unor echipe din zona noastră de clasament”, a declarat antrenorul „aviatorilor”, Florin Bratu, la finalul succesului din etapa a 30-a, succes care a pus punct unei serii negre de cinci înfrângeri pentru băcăuani.

Sâmbătă, Aerostar va avea parte de o altă „finală”: cu Farul, la Constanța. „Pe durata săptămânii în curs ne hrănim din victoria cu Daco-Getica, astfel încât să pregătim cât mai bine jocul de pe Litoral”, a punctat Bratu.Eroul Aerostarului în meciul cu Daco-Getica, Vali Buhăcianu a anunțat: „Meciul cu Farul este unul foarte dificil, suntem conștienți de acest lucru. Totuși, mergem la Constanța cu gândul la victorie, nu la remiză. Atunci când îți propui puțin, obții puțin sau chiar nimic. Iată de ce nu vizăm doar un punct.

Avem de răzbunat și remiza din tur, de pe teren propriu, atunci când Farul a marcat golul egalizator la ultima fază. Indiferent de rezultatul de la Constanța, am încredere că vom evita retrogradarea”. Cu opt etape înainte de finalul sezonului, șase echipe se află în luptă directă pentru evitarea locurilor 16 și 17, ultimele care duc în Liga a III-a.

Iată programul formațiilor de pe locurile 12-17:

ASU Politehnica Timișoara (loc 12, 35p.): cu Ripensia (deplasare), cu ACS Poli Timișoara (a), cu UTA (d), cu Academica Clinceni (a), cu Sportul Snagov (d), cu CS Balotești (a), cu Pandurii (d), cu Metaloglobus (a).
Pandurii (loc 13, 34p.): cu, cu Sportul Snagov (deplasare), cu CS Balotești (a), cu Luceafărul (a), cu Metaloglobus (d), cu Chindia (a), cu Energeticianul (d), cu ASU Politehnica Timișoara (a), cu „U” Cluj (d).
ACS Energeticianul (loc 14, 33p.): cu ACS Poli Timișoara (deplasare), cu UTA (a), cu Academica Clinceni (d), cu Sportul Snagov (a), cu CS Balotesti (d), cu Pandurii (a), cu Metaloglobus (d), cu Chindia (a).
Farul Constanța (loc 15, 33 p.): cu Aerostar (acasă), cu FC Argeș (d), cu Petrolul (a), cu CS Mioveni (d), cu Daco-Getica (a), cu Luceafărul (d), cu Dacia Unirea Braila (d), cu Ripensia (a).
Daco-Getica (loc 16, 30p.): cu FC Argeș (acasă), cu Petrolul Ploiești (d), cu CS Mioveni (a), cu Luceafărul (d), cu Farul (d), cu Dacia Unirea Brăila (a), cu Ripensia (d), cu ACS Poli Timișoara (a).
Aerostar Bacău (loc 17, 29p.): cu Farul (deplasare), cu Dacia Unirea Brăila (a), cu Ripensia (d), cu ACS Poli Timișoara (a), cu UTA (d), cu Academica Clinceni (a), cu Sportul Snagov (d), cu CS Balotești (a).

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE