Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău a surprins în flagrant în zona lacului Răcăciuni, comuna Gioseni, un bărbat care pescuia folosind două plase de tip monofilament.

În urma interceptării şi legitimării, jandarmii l-au identificat pe C.M. în vârstă de 53 de ani, în timp ce pescuia folosindu-se de două plase de pescuit tip monofilament cu dimensiuni de 1,5 m. x 50 m fiecare, fiind şi perioadă de prohibiţie.

Drept urmare, jandarmii au întocmit persoanei respective actele de constatare pentru încălcărea prevederilor din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, aceasta şi plasa de pescuit fiind predată lucrătorilor din cadrul Postului de Poliţie Gioseni pentru continuarea verificărilor în acest caz, iar aproximativ 5 kg de peşte gasit viu asupra bărbatului, a fost redat mediului natural.

Incidentul s-a petrecut în data de 09.05 a.c., în jurul orei 05.30.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

 1. Extraordinar ce au putut prinde jandarmii astia…s-a intrebat cineva daca omul ala are din ce trai acasa??…daca are mancare pe masa pt familie?…e simplu pentru bravii jandarmi de prins muritorii astia de rand care incearca sa supravetuiasca ..e mai greu de prins ‘braconierii ‘ aia mari din conducere care fura iazurile cu tot cu peste…

  • Nu se judeca in felul acesta .
   Numai in Romania si oameni ca dumneata se pot referi la alt subiect decat la infractiunea vadita .

 2. Poate omul ala saracul nu avea ce sa puna pe masa la copii dosar penal frumos din partea autoritatilor de ce nu prindeti si smecherii care fac evaziuni fiscali de sute de milioane ?

  • Asa este cu pusu’ pe masa , dar….
   Cand stii ca asemenea actiuni sunt sub semnul penalului nu te duci la braconat pentru a pune pe masa …… Ziua de munca in agriculrura de ocazie se plateste cu 60 lei si se gaseste slava cerului —> ar avea ce pune pe masa …
   Nu luati apararea unora care prefera sa ia tot timpul ceva gratis si chiar atunci cand nu au dreptul iar controlul este indreptatit si imminent ..
   Numai aplicand legea in acest domeniu o sa mai avem ce pescui in urmatorii ani …
   Cat despre cei care evazioneaza , nu au nici o legatura cu braconajul descries ….o sa le vina randul cat de curand …
   Cu permisul AJVPS vizat pe 2015 si talon ANPA , fir intins de pe 10.06.2015 …….sau fir slab -la platica ! Nu uitati sa-i punti multa betaina pe bot……

LĂSAȚI UN MESAJ