Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, în data de 07.04 a.c., în jurul orei 05.00, în timp ce executa o acţiune punctuală ce viza prevenirea şi combaterea braconajului piscicol, a surprins în flagrant, pe lacul de acumulare Galbeni, în punctul „Coada Lacului” din municipiul Bacău, trei bărbaţi în timp ce pescuiau folosindu-se de o barcă pneumatică şi 13 plase de pescuit.

Asupra celor trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 55 de ani, doi cu domiciliul în municipiul Bacău şi unul domiciliat într-o comună limitrofă, jandarmii au identificat o barcă pneumatică, 3 plase de pescuit de tip monofilament cu dimensiunile de 2 m x 100 m fiecare, 10 plase de pescuit de tip monofilament cu dimensiunea de 1,5 m. x 50 m fiecare şi 50 kg de peşte care, fiind viu, a fost redat mediului natural.

a2

PUBLICITATE

Drept urmare, jandarmii au întocmit celor trei bărbaţi actele de constatare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile încălcării prevederilor din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, acestea, barca şi plasele de pescuit fiind predate lucrătorilor de poliţie pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. uite vezi,articole de genul ma incanta,daca se intensifica controalele sunt si mai multumit.Taxa de permis e destul de mica si accesibila (cred) pt fiecare ,dar de ce sa ne multumim cu un peste doi(1 kg sau poate 10)
    cand putem baga setca urasc asta

LĂSAȚI UN MESAJ