Un bărbat aflat la o vânătoare autorizată pentru speciile iepure, fazan și vulpe este cercetat de polițiști pentru braconaj cinegetic după ce ar fi executat foc asupra unui mistreț.

La data de 19 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au efectuat cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic, comisă de o persoană de 41 de ani din comuna Glăvănești.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 19 decembrie a.c., bărbatul în cauză a participat la o vânătoare colectivă pe fondul de vânătoare 53 Glăvănești, având asupra sa arma de vânătoare deținută legal. Spre finalul partidei de vânătoare bărbatul de 41 de ani a executat foc de armă asupra unui porc mistreț, pe care l-a rănit, deși autorizația de vânătoare era emisă pentru speciile iepure, fazan și vulpe.

PUBLICITATE

Arma și 19 cartușe calibru 12mm au fost ridicate în vederea cercetărilor.

In cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ