Vineri, la Ploiesti, reprezentativa de box a României va sustine o confruntare cu nationala de seniori a Frantei, cele doua loturi aflându-se pâna joi in Bacau, pentru un stagiu de pregatire in comun. Miercuri seara, in Sala de Atletism, cele doua reprezentative au sustinut si un sparring.

“A fost un test foarte util. Exact ceea ce ne trebuia in aceasta faza a pregatirilor”, a declarat coordxonatorul loturilor nationale ale României, Relu Auras.

“Bilaterala” de la Ploiesti, dintre România si FRanta cade chiar inaintea Pastelui si exact de ziua presedintelui Federatiei de Box, Leonard Doroftei, care va implini vârsta de 45 de ani.

PUBLICITATE

“Cu aceasta ocazie, ii vom ura si noi ‘La Multi ani’ presedintelui, mai ales ca meciul cu Franta se disputa chiar in orasul sau”, a precizat Relu Auras.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ