Boxerul român Ronald Gavril l-a învins pe americanul Decarlo Perez prin KO tehnic în repriza a treia a meciului desfășurat sâmbătă, la Sam’s Town Hotel & Gambling Hall din Las Vegas (SUA), la categoria supermijlocie.

Ronald ”The Thrill” Gavril (30 ani), care face parte din echipa celebrului Floyd Mayweather, și-a trecut în palmares a 18-a sa victorie la profesioniști (14 KO), având un singur meci pierdut.

Pugilistul de origine băcăuană, antrenat la Las Vegas de Eddie Mustafa, a câștigat înainte de limită ultimele cinci meciuri.

PUBLICITATE

Decarlo Perez (26 ani) are 16 victorii la profesioniști (5 KO), 6 înfrângeri (3 KO) și un meci egal.

Gavril, care deține centura de campion nord-american al categoriei (NABF), speră să boxeze cât de curând pentru un titlu major la categoria sa.

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost printre primii care l-au felicitat pe Gavril pentru victorie, într-o postare pe Facebook, iar boxerul i-a mulțumit imediat pentru acest lucru.

AGERPRES

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ