Unde-i mai bine decât in Las Vegas? Ei, unde? In Bacau, bineinteles. Stabilit in Statele Unite ale Americii, unde face parte din echipa super-campionului Floyd Mayweather, pugilistul bacauan Ronald Gavril a revenit acasa pentru Sarbatorile de Iarna. La fel a facut si in 2014, când a participat, ca invitat de onoare, la Gala Campionilor organizata de clubul care l-a lansat, SCM Bacau, la fel a facut si acum. “Cele mai frumoase sarbatori de iarna sunt cele pe care ti le petreci cu familia. Ori de câte ori imi permite programul, revin cu mare placere acasa, fie si pentru numai câteva zile”, a declarat pentru “Desteptarea” Roli Gavril, care a ajuns in Bacau chiar in ziua de Craciun. Cu o saptamâna mai devreme, in gala desfasurata la “Palms Casino Resort” din Las Vegas, Roli si-a trecut in cont cea de-a 15-a victorie obtinuta la profesionisti, invingându-l prin KO tehnic pe spaniolul de origine dominicana Mariano Hilario. Aceasta a fost cea de-a 11-a victorie inainte de limita realizata de cel supranumit “The Thrill” (“Fiorul”) si, totodata, cea de-a patra obtinuta in 2015 de catre boxerul de la Mayweather Promotions TMT.

16 meciuri, 15 victorii si o infrângere
este bilantul lui Ronald Gavril in galele profesioniste de peste Ocean

“A fost un an bun, care spera sa prefateze unul si mai bun”, a marturisit pugilistul in vârsta de 29 de ani, care tinteste in 2016 titlul mondial la categoria super-mijlocie. “Ii tin pumnii lui Roli si sper sa-si implineasca visul. Ar fi ceva fantastic ca la finalul lui 2016, sa avem in Bacau un campion mondial la profesionisti in persoana lui Ronald Gavril si un medaliat olimpic in persoana lui Mihai Nistor”, a spus mentorul lui Roli Gavril, Relu Auras.

PUBLICITATE

“Nu mi-am facut niciun program de Revelion. Vreau sa stau alaturi de familie, in Bacau. E de ajuns ca aproape un an intreg stau departe de casa”,
Ronald “The Thrill” Gavril

Intrebat ce cadouri a primit de Craciun, “The Thrill” Gavril a raspuns: “Adevarul este ca, pentru mine, Craciunul a venit ceva mai devreme. A venit de Ziua Recunostiintei, atunci când Floyd Mayweather m-a lasat cu gura cascata, oferindu-mi drept cadou o masina. Sa primesti un Dodge Challenger este un super-cadou, dar sa-l primesti din partea lui Floyd este ceva extraordinar. E un semn de pretuire fantastic”. Dodge Challenger-ul oferit de Mayweather lui Gavril are 600 de cai putere si valoreaza 60.000 dolari.
“The Thrill” Gavril va reveni in Statele Unite pe 4 ianuarie

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Bravo Ronald,sunt mândră de tine şi îţi doresc mult succes şi în 2016,ce repede au trecut anii!
    Sper să-ţi mai aduci aminte de anii de şcoală generală.

  2. Ce trece prin mainile maestrului Auras capata stralucire de…aur. Roli Gavril in echipa lui Floyd si Mihai Nistor calificat la JO de la Rio. Felicitari si multe succese in 2016!

LĂSAȚI UN MESAJ