Pugilistii bacauani pregatiti de Relu Auras nu iarta pe nimeni si nimic. Curg pumnii, dar si competitiile. Dupa ce au luat caimacul la Campionatele Nationale de Seniori de la Resita (sase titluri din zece posibile si un total de 13 medalii), oamenii maestrului Auras intra din nou in ring. De data aceasta, sub culorile lotului national al României.

Campionii de la Resita (Maike Cioaca la 56 kg, Alexandru Cuciureanu la 64 kg, Orlando Chirvase la 69 kg, Catalin Paraschiveanu la 81 kg si Mihai Nistor la A91 kg, carora, in absenta lui Adrian Marc, accidentat la mâna, li se va alatura Jitaru) vor pleca astazi in Moldova, unde vor pregati confruntarile de foc cu rusii si cubanezii de la “Centura de Aur”.

Programata in perioada 4-9 septrembrie, la Mamaia, “Centura de Aur” este ultima competitie oficiala dinaintea Mondialelor de Seniori, din Kazahstan. Tot in acest week-end, vor debuta Europenele de Tineret de la Rotterdam, unde România va conta pe bacauanii Nicusor Ciobanu si Aurel Turcanu. “Practic, n-avem timpi de respiro, dar este bine asa.

PUBLICITATE

Când obtii victorii extraordinare precum cele de la Campionatele Nationale de Seniori, nu ai cum sa lasi garda jos”, a declarat Relu Auras, care a explicat secretele acestor reusite in serie ale boxului bacauan: “Dincolo de o munca fantastica si, bineinteles, de foarte multe sacrificii, sta aceasta colaborare foarte buna dintre SCM Bacau si CSM 2010.

Noi, cei de la SCM, fiind club departamental, nu puteam primi finantare de la Consiliul Local pentru acesti performeri deosebiti de la box si de la alte sectii, astfel incât sprijinul CSM 2010 in aceasta privinta este unul esential. Este foarte greu sa tii din punct de vedere financiar 14 seniori care sa faca legea in boxul românesc.”

Directorul CSM 2010, Gabriel Lupu, a completat declaratia lui Auras: “Colaborarea dintre noi va continua in termeni la fel de fructuosi. Vreau sa-i felicit pe toti medaliatii de la Nationalele de Seniori, pe maestrul Auras, pe antrenorii Cara si Ouatu si ma bucur ca soarele in box continua sa rasara in Bacau.

Suntem cu atât mai bucurosi cu cât reconfirmarea rezultatelor de exceptie ale pugilistilor nostri au venit in deplasare, la Resita si nu pe teren propriu. Asta nu inseamna ca la anul nu vom trage pentru a readuce Nationalele de Seniori in Bacau”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ