Boxerii CSM-SCM Bacău și-au reluat pregătirile la începutul acestei săptămâni. Până luni, pugiliștii băcăuani se vor antrena alergând prin nămeți, la Gherăiești. „Gata cu Sărbătorile și cu vacanța; a venit vremea să punem osul la treabă.

Iar în 2019, chiar că avem treabă: Naționale, Europene și Mondiale. Faptul că avem nu mai puțin de 14 boxeri convocați la loturile reprezentative ale României ne obligă enorm”, a declarat antrenorul Relu Auraș, care a avut și un mesaj pentru elevii săi:

„Deocamdată, drumul spre ring și apoi spre podium, trece prin zăpadă.” De luni, 14 ianuarie, lotul CSM- SCM Bacău se va deplasa, pentru două săptămâni, la Onești, pentru un stagiu de pregătire centralizată.

Pe Trotuș, băcăuanilor li se vor alătura și pugiliștiii de la lotul național U22. „Vom face joncțiunea la Onești. Calendarul ne presează, în februarie și în martie fiind programate competiții importante pentru cei de la Under 22”, a subliniat Auraș.

Într-adevăr, pe 12 februarie debutează Naționalele U22 (gazda campionatului nefiind încă stabilită), pentru ca o lună mai târziu să aibă loc, în Rusia, Europenele pentru aceeași categorie de vârstă.

Bacăul mizează mult la U22 pe Alberto Biro (medaliat anul trecut la Europene) și pe Florin Simion. „Va fi greu, concurența anunțându-se acerbă – Biro îl are de înfruntat pe dinamovistul Filip – dar pentru asta ne pregătim”, a precizat Relu Auraș.

Alte articole