In aprilie, ora exacta a boxului românesc se da in Bacau. De ieri, Bacaul gazduieste lotul national de seniori al României, iar luni, 5 aprilie, aici va sosi, pentru un stagiu de pregatire in comun cu “tricolorii” condusi de Relu Auras, si lotul reprezentativ al Frantei.

Totodata, vineri, 3 aprilie, la sediul SCM Bacau se va desfasura Biroul Federal de Box, care ii va reuni, printre altii, pe presedintele FRB, Leonard Doroftei, vicepresedintii Francisc Vastag si Vasile Câtea, directorul tehnic al Federatiei, Relu Auras, antrenorul lotului de seniori, Marian Simion si antrenorul Titi Tudor.

“Gazduirea atâtor evenimente importante din lumea boxului constituie o onoare pentru orasul nostru”, a declarat Relu Auras.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ