Azi, campionul mondial APB si antrenorul sau primesc vizita presedintelui COSR, Alin Petrache

Cu noua luni inainte de startul Olimpiadei din 2016, campionul mondial la box APB (divizia profesionista creata de AIBA), Mihai Nistor si antrenorul sau, Relu Auras incep operatiunea “medalie la Rio”.

Astazi, cei doi vor primi vizita presedintelui Comitetului Olimpic Sportiv Român, Alin Petrache si a secretarului general al COSR, Ioan Dobrescu. Obiectivul intâlnirii? Elaborarea planului de pregatire al lui Nistor in vederea JO de la Rio de Janeiro.

PUBLICITATE

“Pentru noi este o onoare, dar si o dovada de pretuire si de incredere. Sosirea in Bacau a domnilor Petrache si Dobrescu ne arata ca Mihai Nistor este creditat si de COSR cu sanse insemnate la cucerirea unei medalii olimpice”, a declarat Relu Auras. Petrache si Dobrescu sunt asteptati de Auras si Nistor in aceasta dimineata, in jurul orei 9.30, la sala de box a SCM Bacau.

Este posibil ca peste zi, cei patru sa-si continue discutiile referitoare la Rio 2016 si la Primaria Bacau, in prezenta autoritatilor locale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ