Campionul national la super-grea, bacauanul Mihai Nistor ar putea schimba in toamna gruparea sub culorile careia va lupta in Campionatul Mondial al Cluburilor World Series of Boxing.

Dupa succesul reusit in WSB cu Astana Arlans (Kazahstan), Nistor a primit mai multe super-oferte. Cea mai tentanta a venit de la italienii de la Dolce & Gabbana Thunder, care il doresc pe Nistor la Milano in sezonul 2013-2014.

Italienii au ochi, dar si memorie: in aceasta primavara, Nistor l-a invins pe fostul campion mondial si, totodata medaliatul cu argint la Olimpiada londoneza, Clemente Russo, legitimat chiar la Dolce & Gabbana. Mai mult, gruparea din Peninsula l-a ofertat si pe Relu Auras pentru a pregati echipa, alaturi de Francesco Damiani.

Tehnicianul bacauan a declinat oferta (“la mijloc sunt bani foarte multi si o grupare de mare prestigiu, dar, sincer, m-am saturat de stat prin strainatate”), insa le-a promis celor de la Dolce & Gabbana ca, in cazul in care Nistor va decide sa boxeze pentru Thunder, va face naveta Milano-Bacau cu prilejul meciurilor importante ale elevului sau pe care-l vede medaliat cu aur la Olimpiada de la Rio.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ