Splendida reusita pentru boxerul Mihai Nistor! Elevul lui Relu Auras este primul sportiv bacauan calificat la Olimpiada de anul viitor, de la Rio de Janeiro.

Nistor si-a procurat biletele pentru Rio in noaptea de vineri spre simbata, cu ocazia galei de la Marrakesh, din Maroc, in cadrul careia l-a invins cu 2-1 pe reprezentantul gazdelor, Mohammed Arjaoui. Initial, in semifinalele categoriei super-grea a APB (divizia profesionista lansata de AIBA), Nistor trebuia sa boxeze cu azerul Magomedrasul Medjidov.

Accidentarea acestuia i-a facut, insa, pe cei de la APB sa-l trimita in ring, contra lui Nistor, pe Arjaoui, decizie care l-a infuriat pe antrenorul bacauan Relu Auras.

PUBLICITATE

“M-am temut de presiunea care se pune pe arbitri atunci cind acestia trebuie sa judece prestatiile unui boxer care evolueaza acasa. Numai ca Mihai Nistor a trecut peste tot si peste toate si l-a invins pe marocan chiar la el acasa. Este un rezultat de extraordinar”, a apreciat Auras.

Pina la Olimpiada, pe Nistor il asteapta Europenele si Mondialele, dar si finala categoriei super-grea a APB, care i-ar putea aduce unsuper- titlu la profesionisti!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ