De luni, loturile reprezentative de box ale României si Frantei se vor antrena in comun cu prilejul unui stagiu de pregatire programat in Bacau. Orasul nostru a gazduit vineri si sedinta Biroului Federal de Box, amfitrion fiind directorul SCM Bacau si, totodata, coordonatorul loturilor nationale ale “tricolorilor’, Relu Auras.

“Ma bucur ca Bacaul a fost desemnat drept gazda a unor evenimente atât de importante”, a punctat Auras. “Am ales Bacaul datorita maestrului Relu Auras, dar si pentru ceea ce reprezinta orasul dumneavoastra pentru boxul românesc”, a precizat presedintele Federatiei, Leonard Doroftei, care a vorbit si despre calendarul competitional al anului:

“Ne asteapta trei competitii internationale: Jocurile Europene de la Baku, din 10-29 iunie, Europenele de Seniori programate la Sofia, in perioada 6-15 august si, mai ales, Campionatul Mondial pentru Seniori, ce se va derula la Doha, in Qatar, intre 5 si 18 octombrie. Speram in evolutii cât mai bune la aceste competitii in perspectiva Olimpiadei de la Rio, de anul viitor”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ