Lotul national de box al României se pregateste in aceasta perioada pentru confruntarile de la Centura de Aur, competitie ce se va desfasura la inceputul lunii septembrie, la Constanta.

Inainte de Centura, pugilistii antrenati de Marian Simion vor participa la o serie de sparring-uri in compania echipei nationale a Moldovei. Sase din cei noua boxeri care alcatuiesc lotul reprezentativ al României sunt bacauani.

“Bacaul continua sa dea grosul lotului national, in frunte cu Mihai Nistor”, a declarat coordonatorul tututor loturilor nationale ale României, Relu Auras.

PUBLICITATE

La Centura de Aur nu va fi prezent, in schimb, dinamovistul Bogdan Juratoni. In perioada in care va avea loc Centura, vice-campionul european la categoria 75 de kilograme va boxa in cadrul unei etape de circuit profesionist sub egida AIBA.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ