In aceasta seara, in Sala de Atletism din Bacau s-au disputat meciurile finale ale Cupei Romaniei la Tineret. Dintre cele 10 finale, doua au fost castigate de Viorel Ficiu (Bacau) la categoria 64 kg si Emanule Mican (Onesti) la A91 kg.

Celelalte 8 finale au fost adjudicate de: Cosmin Girleanu (Hunedoara) la 46-49 kg; Dorin Doghi (Cluj) la 52 kg; Andrei Udubasa ((RM. Valcea) la 56 kg; Alexandru Popescu (Dinamo Bucuresti) la 60 kg; Alberto Calota (Steaua Bucuresti) la 69 kg; Albert Biro (Ploiesti) la 75 kg; Stefan Patrascu (Campulung Muscel) la 81 kgsi Cristian Filip (Baia Mare) la 91 kg.

[wonderplugin_gallery id=”511″]

PUBLICITATE

Detalii de la aceasta competitie aflati din editia de luni, 25 aprilie, a cotidianului Desteptarea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. atunci imi cer scuze …Felicitari in cazul asta, pentru mine ramaneti singura sursa de informare in ceea ce privesc evenimentele sportive din acest oras

LĂSAȚI UN MESAJ