Editia din acest an a Nationalelor de Box pentru Seniori desfasurata la Târgu-Mures a stat sub semnul prezentei reduse a competitorilor. Dupa proba cântarului in cursa au ramas doar 50 de pugilisti, ceea ce inseamna o medie de cinci sportivi pe categorie.

Bacaul a fost din nou abonat la medalii, toti cei patru pugilisti pregatiti de Relu Auras si Nicolae Cara urcând pe podium. Lucian Atanasoaie a cucerit titlul national la A91 kg, dupa o finala câstigata in fata clujeanului Costea, ceilalti trei bacauani luând argintul: Iulian Ivanov la 75 kg, Alexandru Machedon la 81 kg si Mirel Jitaru la 91 kg.

“Un bilant foarte bun, in conditiile in care ne-am prezentat cu noutati precum Atanasoaie sau Ivanov, care este inca la Tineret. Bacaul a recomfirmat ca este un centru puternic de box”, a declarat Relu Auras, care pregateste super-confruntarea dintre MIhai Nistor si germanul Erik Pfeiffer, de pe 22 septembrie, care conteaza pentru suprematia super-greilor din APB, divizia profesionista creata de forul european amator, AIBA.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ